Nieuws

Leerlingenraad

Geplaatst: 6 maart, 2018

Voor de voorjaarsvakantie zijn er nieuwe leerlingen gekozen om deel te nemen in de leerlingenraad.
Hier zitten leerlingen in die graag namens hun klas zaken willen bespreken. Zo weten we wat de leerlingen van De Ladder belangrijk vinden en wat er leeft. Deze zaken kunnen ze bespreken met de directeur.

De leerlingenraad kan meedenken, zodat het team van De Ladder aan de slag kan gaan met de ideeën die ze binnenkrijgen.
De komende tijd zal de leerlingenraad zich buigen over een tevredenheidsonderzoek onder ouders en leerlingen van De Ladder. Een mooi moment om te kijken wat de verschillen zijn met het vorige tevredenheidsonderzoek. We zijn benieuwd waar er groei zit en wat we verder kunnen ontwikkelen. Na de voorjaarsvakantie zullen zowel ouders als leerlingen uit de groepen 5 t/m 8 een enquête ontvangen.
Daarnaast zal de leerlingenraad een discofeest organiseren samen met de leerlingenraad van De Meent.

Woensdag 7 februari kwam de leerlingenraad van De Ladder en De Meent bij elkaar om samen een disco te organiseren. Bij elkaar zijn we met 14 kinderen uit de groepen 5 tot en met 8.

Wij vonden het een leuk idee en we gingen taken verdelen. Er is een groep projectmanagers, een groep locatiemanagers en een promotieteam. Met het entertainment team gaan we later aan de slag. Het promotieteam gaat er voor zorgen dat alle kinderen van De Ladder en De Meent komen.

De locatiemanagers zorgen dat het er als een echte disco uit gaat zien. De projectmanagers zorgen dat de disco er komt en goed gaat verlopen. Bij het volgende overleg gaan we plannen maken met het team waar we inzitten.

Groetjes van de leerlingenraad’


Deel dit bericht: