Nieuws

Avondvierdaagse

Geplaatst: 19 mei, 2017

Beste ouders,

Van 13-16 juni is de jaarlijkse Avond Vierdaagse in Doorn. De kinderen van de ladder kunnen zich hiervoor inschrijven via de A4Daagse commissie. Zoals voorgaande jaren zorgt de OC en de A4D-se commissie voor de drankenpost, een shirt en marsleiders. We zoeken hiervoor ouders die willen helpen. De verdere organisatie en verantwoordelijkheid ligt in handen van ouders zelf.

De inschrijving vindt plaats op dinsdag 30 mei tussen 18.30-19.30. De kinderen kunnen worden ingeschreven voor de 10 km en de 5 km in de docentenkamer. Denk aan het inschrijfgeld van 5,00 euro p.p. Het is ook makkelijk voor de organisatie als het inschrijfformulier uitgeprint en ingevuld is. Na de inschrijving wordt er in de klas een shirt uitgedeeld aan de kinderen die meelopen. Tevens zal er een brief meegegeven worden met de do’s en dont’s tijdens de vierdaagse.

Kun je 30 mei niet komen, dan is er de mogelijkheid om het ingevulde inschrijfformulier + het inschrijfgeld in een enveloppe te deponeren in een bus. Deze bus kun je vinden in de docentenkamer van 22 -30 mei.

Heb je zin om mee te helpen bij een drankenpost of wil je marsleider zijn, dan vinden wij dat hartstikke leuk en nodigen we je uit om je aan te melden bij OC@deladder.nl Ik samen met de ander kan het!

Hartelijjke groeten,

Namens de OC Marie-Claire Gerlach


Deel dit bericht: