Nieuws

Bezoek prinses Laurentien

Geplaatst: 11 januari, 2016

PrinsesVandaag is bekend gemaakt dat prinses Laurentien komt voorlezen tijdens de nationale voorleesdagen op De Ladder, zoals te lezen is in onderstaand persbericht!

De duidelijke visie op leesbevordering en de prachtige bibliotheek met meer dan 2500 boeken van De Ladder heeft indruk gemaakt en daar zijn wij natuurlijk enorm trots op! Prinses Laurentien komt op woensdag 27 januari voorlezen op De Ladder. Zie hier een link naar het persbericht.

De voorbereidingen voor het bezoek van prinses Laurentien op woensdag 27 januari aan De Ladder zijn in volle gang! Alle kinderen van de school mogen de prinses welkom heten op het schoolplein. Volgende week horen wij hoeveel kinderen uit groep 1 en 2 aanwezig mogen zijn bij het voorlezen in de bibliotheek door de prinses.

Na afloop van het voorlezen wordt er een College Tour georganiseerd met een aantal kinderen uit groep 3 t/m 8 die vragen mogen stellen aan prinses Laurentien over het lezen. De prinses zal zelf ook vragen stellen aan de kinderen. Hier wordt een aparte aflevering over gemaakt door NPO3.  Deze dag zal er veel pers op school aanwezig zijn van diverse kranten en tv programma’s. Uiteraard zullen wij rekening houden met de kinderen die niet gefilmd en gefotografeerd mogen worden. Zodra wij meer informatie hebben, zullen wij u verder informeren.


Deel dit bericht: