Nieuws

BSO Trommelaar

Geplaatst: 25 oktober, 2015

Na de vakantie is het continurooster ingegaan. Dat betekent voor de BSO ook een verandering: een uur langer open! De kinderen en pedagogisch medewerksters ervaren dit als heel positief. De kinderen komen relaxter binnen, er kan eerst vrijgespeeld worden, er is meer tijd voor elkaar en voor activiteiten.

De afgelopen weken zijn we met het thema ‘Landen’ aan de slag gegaan. We hebben al veel landen bezocht en leuke activiteiten gedaan. Zo hebben we in Egypte piramides en mummies gemaakt, in China met stokjes gegeten, in Amerika genoten van een hamburger en onze eigen Wall of Fame gemaakt. Uit het Amazone-gebied hebben we aapjes en schildpadden gemaakt en vriendschapsbandjes uit Afrika. Onze tocht gaat nu verder naar landen in Europa. Een geweldig avontuur dus!

BSO Trommelaar is vijf dagen per week geopend, aansluitend aan de schooltijden van school.

Mocht u interesse hebben voor opvang van uw kind en wilt u een keertje komen kijken, dan zijn  u en uw kind van harte welkom. Om hiervoor een afspraak te maken kunt u contact opnemen met één van de pedagogisch medewerksters van BSO Trommelaar. Tel: 0343-441010


Deel dit bericht: