Nieuws

Prinses Laurentien opent Voorleesontbijt op De Ladder

Geplaatst: 25 januari, 2016

Woensdag 27 januari heeft De Ladder bezoek gehad van Prinses Laurentien in het kader van de nationale voorleesdagen. Dit bezoek was een groot succes! Alle kinderen hebben de Prinses op het plein opgewacht en welkom geheten op onze school. Daarna ging de Prinses voorlezen in de schoolbibliotheek.

Na afloop van het voorlezen hebben een aantal kinderen uit groep 3 t/m 8 een vraaggesprek gehad met de Prinses tijdens een mini collegetour. De uitzendingen hiervan zijn aanstaande zaterdag 30-1 om 7.15u en zondag 31-1 om 8.10u op NPO3. Hieronder vast een kleine selectie van foto’s. Meer foto’s en video opnamen volgen later.

Tijdens de nationale voorleesdagen worden er op school nog meer activiteiten georganiseerd. Op maandag 1 februari hebben de groepen 1 t/m 3 een voorstelling over het prentenboek ‘We hebben er een geitje bij’.
Deze week vinden binnen de school allerlei voorleesactiviteiten plaats. Zo lezen de kinderen uit groep 7 voor aan groep 4 en groep 6 aan groep 3.
Er wordt door de leerkrachten extra veel voorgelezen in de klas.

 

aankomst collegetour collegetour collegtour voorleesontbijt collegetour voorleesontbijt voorleesontbijt voorleesontijt voorlezen burgemeester voorlezen burgemeester

 

 


Deel dit bericht: