Nieuws

Eindactiviteiten groep 8

Geplaatst: 16 april, 2020

Groep 8 is voor de kinderen altijd een bijzonder jaar. Maar dat het z├│ bijzonder zou worden, hadden we ook niet kunnen bedenken. Het kamp hebben ze gelukkig al achter de rug. We zullen er alles aan doen dat deze fantastisch leuke groep hoe dan ook op gepaste wijze afscheid kan nemen van hun basisschooltijd. We gaan volgende week beginnen met het kiezen van een musical waar thuis mee geoefend kan worden. Laten we hopen dat er een moment komt dat dit opgevoerd mag gaan worden. Anders wordt er t.z.t. nagedacht over een alternatief.

Ook willen we er in ieder geval voor zorgen dat er een onvergetelijke afscheidsavond komt. Op welke manier dit invulling krijgt is nog even de vraag. We hebben in ieder geval besloten om het project Ladder in Bizz dit jaar niet te doen, omdat we de extra inspanningen nu niet kunnen verwachten van de ondernemers in Maarn. Daarnaast is nog niet zeker dat de markt ├╝berhaupt gehouden mag worden. We gaan wel nadenken over een alternatief project.

Iedere keer dat we meer informatie vanuit het kabinet krijgen zullen we u ook op de hoogte houden van de activiteiten die gepland staan en hoe die invulling krijgen.

Eerste stagedag in groep 8 - Blog 1 / Blogs | jufdemi.com


Deel dit bericht: