Nieuws

Het eerste Heuvelrugconcert

Geplaatst: 12 februari, 2016

Op zaterdagavond 19 maart 2016 wordt het eerste Heuvelrug Concert georganiseerd. Een muzikaal evenement voor jong en oud, in samenwerking met het Amersfoort Jeugd Orkest (AJO). Het AJO is het beste jeugdorkest van Nederland en biedt al 50 jaar de gelegenheid aan jonge getalenteerde musici om in een groot symfonieorkest te spelen.

Het Heuvelrug Concert wordt georganiseerd door de Lions Club Maarn-Maarsbergen. Dankzij de steun van sponsoren en donateurs, kunnen zij dit fantastische concert neerzetten. Tevens met steun van vele maatschappelijke lokale organisaties. Het is de eerste keer dat de Lions Club Maarn-Maarsbergen dit concert organiseert; bij succes wordt het een jaarlijks terugkerend evenement!

Goed doel
Het doel van het Heuvelrug Concert is om een hoogwaardig muzikaal evenement te bieden aan de inwoners van Maarn, Maarsbergen en omstreken. Het muziekevenement richt zich met name op de schoolgaande jeugd en de kwetsbaren in onze dorpen. Het Heuvelrug Concert is toegankelijk voor iedereen en verbindt zo jong en oud!

Muziek op de schoolagenda
Door financiële krapte op onze basisscholen is er nauwelijks ruimte voor muziekonderwijs. Terwijl muziek zo belangrijk is voor de algemene ontwikkeling van onze kinderen! Het Heuvelrug Concert levert een bijdrage aan de ontwikkeling van muzikaal jeugdtalent, doordat het concert zich onder andere richt op het basisonderwijs in Maarn en Maarsbergen en het voortgezet onderwijs in de nabije omgeving. Een deel van de opbrengst van het Heuvelrug Concert komt ten goede aan muziek als onderdeel van de lesprogramma’s op basisscholen en voortgezet onderwijs.

Voor u en uw kind !
Het Heuvelrug Concert wordt gesteund door de basisscholen van Maarn en Maarsbergen. Graag willen we de ouders en kinderen van de bovenbouw oproepen om naar dit unieke concert te gaan.

Reserveer online!
Het aantal plaatsen in De Twee Marken is beperkt. Koop uw kaarten daarom online via iDEAL, dan bent u meteen verzekerd van uw plaats! Een kaartje kost €10,- per volwassene en €4,- per kind (tot 18 jaar). De prijs is inclusief een consumptie bij binnenkomst, een programmaboekje en haal- en brengservice (indien u hiervoor in aanmerking komt).
U kunt hier uw kaarten reserveren.
Meer informatie over het concert kunt u hier vinden.


Deel dit bericht: