Nieuws

Instroomgroep 1C

Geplaatst: 17 november, 2017

Vanaf februari 2018 gaan wij starten met de instroomgroep 1C. We zijn heel blij u te mogen voorstellen aan de leerkrachten van deze groep: Inke van den Bos en Willianne Bakker.

Ik ben Inke van den Bos, 32 jaar en ik woon in Ede. Ik woon daar gezellig met mijn twee katten; mini en Lola.
In 2007 heb ik de PABO afgerond op Domstad in Utrecht. Ik heb daarna de opleiding tot hoofdagent gevolgd op de Politieacademie in Apeldoorn. Na 4 jaar opleiding heb ik 3 jaar bij de Politie gewerkt. Ik werkte op straat en ging naar meldingen waar mensen voor belden. In 2017 ben ik teruggekeerd in het onderwijs. Op twee verschillende scholen heb ik een onderbouwgroep gedraaid. Vanaf februari 2018 start ik samen met Willianne de instroomgroep 1c op De Ladder. Ik heb hier heel veel zin! Ik kreeg een veilig en gezellig gevoel toen ik de school binnenstapte.
In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn vader en broer zodat ik volgend jaar de Nijmeegse vierdaagse weer kan gaan lopen.

Mijn naam is Willianne Bakker, ik ben 24 jaar en woonachtig in Veenendaal. Op dit moment ben ik een vierdejaars student Pabo aan de Christelijke Hoge School te Ede en zal ik mijn eindstage lopen op basisschool de Ladder. Vorig jaar heb ik voor mijn stage in groep 3 en 1/2B gestaan. Afgelopen jaar heb ik mij voornamelijk beziggehouden omtrent hoogbegaafdheid bij kleuters, ook wel de slimme kleuters genoemd. Dit schooljaar gaan juf Inke en ik met veel plezier de instroomgroep 1C opstarten. Op maandag, dinsdag en woensdag sta ik voor deze klas. Ik kijk er onwijs naar uit om met de leerlingen te gaan onderzoeken, ontdekken, ervaren, samen te werken en om samen plezier te hebben.

 

 


Deel dit bericht: