Nieuws

Kinderboekenweek

Geplaatst: 23 september, 2016

kinderboekenweek-2016Op 5 oktober gaat de Kinderboekenweek van start met als thema Opa’s en oma’s voor altijd jong. Tijdens de Kinderboekenweek zal er nog meer aandacht dan gewoonlijk gaan naar het (voor)lezen. De gezamenlijke opening voor alle groepen van de Kinderboekenweek van De Ladder is op dinsdagmiddag 4 oktober 13.00-13.15 uur.

Geheel in het thema wordt op dinsdagochtend 11 oktober een interactieve theatervoorstelling Opa’s gezocht gespeeld door theatergroep Zie Zus voor alle groepen!

Uiteraard doet onze school ook weer mee met de voorleeswedstrijd. De voorrondes worden vanaf 5 oktober in de groepen 5 t/m 8 gehouden. De fragmenten mogen niet langer dan 4 minuten duren. De finale is op donderdagmiddag 13 oktober.

De afsluiting van de Kinderboekenweek is op vrijdag 14 oktober. De opa’s en oma’s die zich hebben opgegeven worden om 10.00 uur ontvangen in de aula met een kopje koffie en een korte inleiding door Marry en Bianca . Daarna worden ze opgehaald door hun eigen kleinkinderen voor een korte rondleiding. Vervolgens mogen de kinderen met hun opa/oma een gezelschapsspel spelen. De grootouders/kinderen mogen die spelletjes zelf meenemen.


Deel dit bericht: