Nieuws

Koningsspelen

Geplaatst: 11 april, 2016

Koningsspelen4Op vrijdag 22 april doet De Ladder mee met de Landelijke Koningsspelen. De ochtend van deze feestelijke dag staat in het teken van “Spelletjes”.

Waar?
Groep 1 en 2: op het schoolplein.
Groep 3 en 4: bij het grasveldje op de Prinseheuvellaan.
Groep 5 t/m 8: bij de hockeyclub.

De schooltijden zijn deze dag hetzelfde als op een gewone vrijdag. Alle kinderen nemen een hapje/drankje mee, maar voor de lunch wordt gezorgd. (Met dank aan de Jumbo!) Wilt u voor de zekerheid aan de leerkracht van uw kind doorgeven of uw kind last heeft van een voedingsallergie?

Alle kinderen mogen in het rood/wit/blauw of oranje gekleed op school komen.

Voor de kinderen van groep 5 t/m 8 het verzoek om geen voetbalschoenen aan te trekken, maar gewone gymschoenen.

En u voelt de bui al hangen………………..Wij hebben deze ochtend hulp nodig van ouders.

Alle kinderen van de school worden in groepjes verdeeld. Ieder groepje heeft een begeleider nodig, die samen met zijn/haar groepje de spelletjes gaat doen. Alle begeleiders krijgen van tevoren een brief met de spelletjes, om zich thuis mentaal en geestelijk voor te bereiden.

Vanaf maandag 11 april hangen bij alle klassen de inschrijflijsten. Lukt het u niet om zelf uw naam te noteren, geef het dan via de mail door aan de leerkracht van uw kind.

Verder kan de commissie hulp gebruiken bij het klaarzetten van de spelletjes. Dit gebeurt voor schooltijd om 07.30 uur. Wanneer u hierbij kan helpen, geef het door aan de leerkracht van uw kind of aan één van de commissieleden.

En wilt u thuis al een beetje in de stemming komen? Kijk naar het lied Hupsakee van Kinderen voor Kinderen. Dit lied zal dit jaar aangeleerd worden voor de Koningsspelen.


Deel dit bericht: