Nieuws

Stagiaires

Geplaatst: 20 september, 2016

Deze week starten er twee studenten van de Christelijke Hogeschool Ede met hun stage: Timon en Willianne. Wij zijn blij dat wij deze studenten kunnen begeleiden. We wensen ze veel plezier bij ons op school!

timonHierbij wil ik mij even voorstellen. Mijn naam is Timon Saman. Ik kom dit jaar stage lopen op De Ladder te Maarn. Ik zit in het derde jaar van de PABO.
Ik ben 25 jaar en vind het erg fijn om op De Ladder stage te mogen gaan lopen. Ik heb al goede dingen gehoord. Naast dat ik het onderwijs zeer interessant vind en alle aspecten die daarbij horen, vind ik het ook leuk om bezig te zijn met muziek en fotografie. Verder lees ik mijn vrije tijd en bezoek ik elke vakantie een museum.

Het lijkt mij ook leuk om u te leren kennen. U mag mij dan ook zeker aanspreken. Ik hoop een fijne tijd hier op De Ladder.

 

willianneGraag wil ik mezelf even voorstellen, want het komende schooljaar ben ik te vinden op basisschool De Ladder. Mijn naam is Willianne Bakker, ik ben 23 lentes jong en woonachtig in Veenendaal. Helaas heb ik nog geen huisdieren, maar ik hoop dat er snel een vis rondzwemt in een prachtige kom.
Op dit moment ben ik een derdejaars student PABO aan de Christelijke Hoge School te Ede. Afgelopen schooljaar heb ik gekozen om mij te specialiseren in het jonge kind, de onderbouw.
Jullie kunnen mij het eerste halfjaar vinden in groep 3 en het tweede halfjaar in groep 1/2B. Ik kijk uit naar een gezellig, leuk en leerzaam jaar waarbij ik van de kinderen kan leren en de kinderen van mij kunnen leren.

 


Deel dit bericht: