Nieuws

Stagiaires

Geplaatst: 10 oktober, 2015

Er zijn vier studenten van de Christelijke Hogeschool Ede begonnen bij ons op De Ladder. Wij zijn heel blij dat wij deze studenten kunnen begeleiden. We wensen deze stagiaires heel veel succes dit jaar op De Ladder!

JantineJuf Jantine in groep 1/2b bij juf Pia en juf Trudy
Dit schooljaar loop ik stage in de klas van uw kind (groep 1/2B). Via deze weg wil ik mijzelf aan u voorstellen. Mijn naam is Jantine van Dijk. Ik ben 21 jaar oud en woon in Veenendaal. Momenteel zit ik in het tweede studiejaar van de PABO. Deze opleiding volg ik bij de Christelijke Hogeschool Ede. Dit schooljaar loop ik stage op basisschool De Ladder. Ik heb er super veel zin in om met de kinderen op te trekken! U kunt mij vinden in groep 1/2B. Wij zullen elkaar vast een keer tegenkomen in de wandelgangen of in het klaslokaal. Iets meer over mijzelf: een paar van mijn hobby’s zijn koken, winkelen en lezen. Daarnaast wandel ik graag met mijn hondje Banjer in het bos. Ik hoop u een keer te ontmoeten en als u vragen heeft stel ze gerust!

AnnamarieJuf Annamarie in groep 5 bij juf Bianca en juf Audrey
Hoi! Ik ben Annamarie van Swetselaar, 18 jaar uit en ik kom uit Veenendaal. Ik ben tweedejaars PABO-studente aan de Christelijke Hogeschool Ede. Dit jaar loop ik in groep 5 stage bij juf Audrey en juf Bianca. Ik heb heel veel zin in aankomend jaar en hoop er met de kinderen en de juffen een leuk en leerzaam jaar van te maken!

SharonJuf Sharon in groep 7 bij juf Coby en juf Henrike
Ik ben Sharon Slotboom, studente van de Christelijke Hogeschool in Ede. Ik heb dit jaar gekozen voor de bovenbouw en daarom loop ik dit komende half jaar stage in groep 7. Ik kijk uit naar veel
nieuwe leerervaringen nu deze school werkt met projectonderwijs. Ik heb er zeker heel erg veel zin in!

IngridJuf Ingrid in groep 8 bij juf Renske en juf Daniëlle
Mijn naam is Ingrid van Hemert en ik woon in Nieuwegein. Mijn hobby’s zijn sporten, reizen en fotografie. Aan de Christelijke Hogeschool in Ede volg ik mijn opleiding tot leerkracht basisonderwijs. Ik zit in mijn vierde leerjaar en loop ik stage op donderdag en vrijdag bij juf Renske. Ik heb er in ieder geval veel zin in! Als u nog vragen voor mij heeft, kom gerust naar me toe. Graag tot ziens!


Deel dit bericht: