Nieuws

Stukje namens juf Hannie

Geplaatst: 13 februari, 2016

Beste ouders, lieve kinderen.
Afgelopen dinsdag heb ik afscheid genomen van mijn werk op de Ladder. Het was hartverwarmend hoe de kinderen uit de groepen 1 t/m 4 mij bedankten en gedag zeiden met hun stralende vrolijke gezichtjes, prachtige tekeningen en mooie en lieve woorden. Ook kinderen uit de hogere groepen hebben dit gedaan, wat ik erg waardeer. Ik heb er een mooie map mee kunnen samenstellen en kan altijd weer terug lezen wat jullie hebben verteld en getekend. Heel waardevol, dank jullie wel!

Alle ouders wil ik hartelijk bedanken voor de fijne tijd die ik vanaf 2001 op de Ladder heb gehad. Dank jullie wel voor het vertrouwen en de prettige samenwerking. Ook hartelijk bedankt voor alle kaartjes en mailtjes met lieve woorden en de prachtige kerstkrans afgelopen kerst, waar de OC mij mee kwam verrassen. En voor de mooie bakken blauwe druifjes en waardebon, die ik afgelopen dinsdag kreeg.
Ik kijk terug op een hele mooie tijd op “De Ladder” waar ik mocht werken in een heel fijn en warm team.
Ik wens jullie allen heel veel goeds toe.

Hartelijke, warme groet,
Hannie Pouwer (Hoeksma)
Juf Hannie (2)


Deel dit bericht: